A nyárson sütésrol is lehet hoképet készíteni, bár semmi értelme.
2013 novemberében úgy döntöttünk, hogy reklámozni kellene hőkamerás szolgáltatásunkat. Erre az autónk matricázása tűnt legjobb megoldásnak. Elkészítettünk egy hőképet, majd ezzel megkerestünk egy vállalkozást, akik ezzel foglalkoznak. Ők ezt megoldották, így az autónk ettől kezdve így nézett ki.
Valós kép. Az autó felmatricázva.
2014, Halloween. Gondoltuk, kellene valamit csinálni erre a napra. Aztán felöltöztettük az autót egérnek (vagy valami hasonlónak). Ekkor az autó orráról már hiányzott a matrica, mert egy balesetben az egész motorház tetőt cserélni kellett. Ezen az estén így jártunk vele a városban. Az egér farka egy elszakadt vontatókötél volt, a füleket és az orrot keménypapírból alakítottuk ki, a bajusz pedig cirokseprőből kitépett szálakból készült.
Valós kép. Az autó egérnek öltöztetve.
2015 decemberében jött az ötlet, hogy hőkamerával készítsünk újévi köszöntő videót. A videón az látszik, hogy a hűtött pezsgős üvegből ahogyan a szoba hőmérsékletű pohárba kerül az ital, hogyan hűti azt le. Közben az üveg nem ugyanoda kerül vissza, így az üvegtől lehűlt asztalon meglátszik a helye.