A hőképek az élet minden területén megmutatják a nem látható eltéréseket.
A hőképek készítése leegyszerűsítése a hőkamerás vizsgálatok elvégzésének. Gyakorlatilag egy hőkamerával megmérjük a kérdéses terület hőmérsékleteit - ebből készül a hőkép. A kapott eredmények alapján tudunk az adott terület állapotára következtetni, mert a mért értékek szinte mindig megmutatják a szabad szemmel láthatatlan részleteket. Ezen hőkamerával végzett vizsgálatokhoz néhány esetben kapcsolódhatnak kiegészítő mérések is.

Mikor lehet szükség hőkamerás vizsgálatokra? Csak néhány példa:
- a lakásban (esetleg csak egy szekrényben) penész foltok jelennek meg.
- a szomszédokhoz, ismerősökhöz képest túl magas a fűtés számlája.
- tapasztalja, hogy elszökik a meleg, de nem tudja, hogy hol.
- felújításkor, átalakításkor jó lenne tudni, hol mennek a villanyvezetékek, vízcsövek.
- a villany hálózat egyik megszakítója sokszor kikapcsol, de nem tudja miért.
- sűrűn van az elektromos hálózatban zavar, de nem lehet tudni, mi okozza.
- a fűtésrendszer nem teljesít úgy, mint korábban.
Ez csak néhány példa, mert az összeset nem lehetne felsorolni. Ugyanis a hőkamerák minden olyan esetben megmutatják az eltéréseket, ahol az eltérések bármekkora hőmérséklet különbséget eredményeznek. Így a hőképek készítése (a termográfia az érintés nélküli hőmérséklet mérés témaköre) az élet minden területén előnyt jelenthet, mivel az apró különbségektől a nagyobb anomáliákig könnyen, érintésmentesen lehet a hibákat, eltéréseket felfedezni. Mi csak hőképeket készítünk, kielemezzük azokat, bemutatjuk, átadjuk a megrendelőnek. A hőképek szakmai értékelését szakemberekre bízzuk.

További információkért látogassa meg oldalainkat. Ezen oldalakon nem biztos, hogy mindent szakmai szempontból értékelünk, és nem biztos, hogy mindenütt a szakmáknak megfelelően fogalmazunk. Az biztos, hogy azokat a dolgokat írjuk itt le, melyeket igaznak, és valóságosnak éltünk meg vagy annak tartunk. Amennyiben kérése, kérdése van, érdeklődik valami iránt, vagy kapcsolatba szeretne lépni velünk, a kapcsolat oldal a rendelkezésére áll.